موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

پن روشن کننده درماتیپیک

877
امتیاز کاربران:
5
موجود نمی باشد

توضیحات

پن ضد لک درماتیپیک در رطوبت رسانی به پوست، بهبود لک، پاک کننده آلودگی ها و روشن شدن پوست صورت و بدن موثر است و فاقد مواد صابونی است. پن‌های درماتیپیک دارای فرمولاسیون تخصصی و ترکیبات مغذی هستند، ضمن حفظ رطوبت و شادابی، پاک شدن پوست از هر نوع آلودگی را تضمین می‌کنند.


مشخصات پن روشن کننده درماتیپیک

- پاک کننده تمام آلودگی‌های سطح پوست
- روشن کننده و کمک به درمان انواع لک
- مغذی، آبرسان و التیام بخش
- مناسب استفاده انواع پوست دارای لک
- قابل استفاده صورت و بدن
- حفظ رطوبت طبیعی پوست
- روشن و شفاف کننده
- حفظ pH طبیعی پوست
- محافظت از لایه هیدرولیپیدیک
- فاقد صابون
- 100 گرم
- مناسب انواع پوست
- مناسب آقایان و خانم ها
- تحت لیسانس فرانسه


روش استفاده
صبح یا شب روی پوست خیس بمالید و ماساژ دهید تا کف کند. سپس با آب بشوئید. از تماس با چشم ها پرهیز کنید.

روش نگهداری
- در دمای زیر 30 درجه سانتیگراد و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. 

 



  

ترکیبات پن روشن کننده درماتیپیک - Lightening Cleansing Pain Dermatypique

آب دیونیزه،عصاره سیلیمارین، تنسیانول، نیاسینامید، گلیسرین، عصاره شیرین بیان، کوجیک اسید، عصاره بید، عصاره آلوئه ورا

کوجیک اسید

اسید کوجیک یک روشن کننده و شفاف کننده طبیعی پوست است که باعث جلوگیری از رشد قارچ هایی می شود که مانع تولید بیش از حد ملانین هستند. استفاده از اسید کوجیک در لوازم آرایشی به عنوان یک نرم کننده پوست برای درمان هیپرپیگمانتاسیون ( نوعی تیرگی پوست) نیز یکی از رایج ترین کاربردهای آن است. سایر محصولات پوستی حاوی اسید کوجیک برای درمان جوش یا عفونت های قارچی مانند کچلی یا عفونت پا مورد استفاده قرار می گیرد.

اسید سالیسیلیک

این ماده به عنوان یک اسید آلی بی رنگ و بی بو شناخته می شود. ساختار اسید سالیسیلیک باعث می شود که در روغن به راحتی حل شود. بنابراین این اسید اصطلاحا محلول در چربی است. این به این معنی است که می تواند به لایه های روغنی و چربی پوست نفوذ کند. این ماده یک عامل کراتولیتیک محسوب می شود. زیرا قادر است به منافذ پوست نفوذ کرده و باکتری ها و چربی های جمع شده در این نواحی را پاک کند. تجمع باکتری ها و چربی در پوست منجر به گرفتگی منافذ، شیوع جوش های سرسیاه و آکنه می شود. حتی می تواند اتصالات ناچیز بین سلول های پوستی را شکسته و به عنوان یک لایه بردار طبیعی، سلول های مرده پوست را از بین ببرد. به این ترتیب سطح پوست نرمتر می شود. این ماده حاوی ترکیباتی است که اثرات ضد التهابی، لایه بردار و ضد باکتریایی خفیف دارند.

سیلیمارین یا عصاره خار مریم

امروزه آسیب‌های پوستی ناشی از اشعه فرابنفش، نیاز به محصولات ایمن، ‌ارزان، در دسترس و محافظ در برابر پرتو فرابنفش خورشید را بیش از پیش نموده است. سیلیمارین موجود در گیاه خارمریم دارای اثرات محافظتی در برابر پرتو فرابنفش خورشید است. سیلیمارین همچنین اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی بر روی پوست دارد.

آلوئه ورا

از ماده ژلاتینی گیاه آلوئه ورا برای مصارف بهداشتی آرایشی (ژل.کرم .شامپو و...) استفاده میشود. آلوئه ورا بعلت داشتن خواص ضد میکروبی و ضد التهابی در درمان بسیاری از زخم ها و جراحت ها و سوختگی ها، اگزما، تاول،گزیدگی زنبور و نیش حشرات، بریدگی، آفتاب سوختگی و آکنه موثر است. بنابراین استفاده از این گیاه نه تنها در کرمهای موضعی بلکه در کنترل بسیاری از بیماریها و اختلالات پوستی سودمند می باشد. این گیاه حاوی ویتامین‌هایA ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،C ،E  و فولیک اسید و نیاسین و مواد معدنی مانند کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی بوده و با همه انواع پوست سازگار است. خواص آب‌رسانی آلوئه ورا فوق‌العاده بوده و رطوبت پوست را به شکل شگفت‌انگیزی حفظ می‌نماید. در فصل زمستان به عنوان آب‌رسان می‌توان از آن استفاده نمود و در فصل تابستان نیز در پیشگیری از آفتاب‌سوختگی پوست می‌تواند موثر باشد.آلوئه ورا در تقویت سیستم ایمنی نیز موثر است از این رو کپسول آلوئه ورا نیز امروزه به لیست مکملهای غذایی جهت تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای ویروسی اضافه شده است.