موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

محلول پاک کننده آرایش دو فاز هرباسین

  • محلول پاک کننده آرایش دو فاز هرباسین
  • کد محصول: 22187
  • برند: هرباسین
  • کشور سازنده : آلمان
  • سایز محصول: 200ml
50
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۲۳۰,۰۰۰ تومان

توضیحات

محلول پاک کننده آرایش دو فاز هرباسین با قابلیت دو کاره بودن، تمام آلودگی‌ها و آرایش را از پوست و حتی چشمانتان پاک خواهد کرد. این محصول حاوی گیاهان خاص و کمیاب است که همین موضوع این محصول را متفاوت کرده است. سخت‌ترین کار هنگام استفاده از مواد آرایشی پاک کردن آن است اما عدم اینکار باعث ورود باکتری‌ها به چشم خواهد شد. این محصول به‌صورت محلول خارج می‌شود و با آغشته شدن به یک پد می‌تواند تمام آلودگی‌ها را نه تنها از چشم بلکه از روی پوست پاک کرد. این محصول فاقد الکل و مواد شیمیایی است. محلول پاک‌کننده آرایش هرباسین فاقد پارابن بوده و با داشتن روغن های غیر چرب، از گیاهان مقوی بهترین روش برای پاکسازی پوست و پاک کردن مواد آرایشی و یا کرم های استفاده شده از روی پوست می باشد که در عین پاکسازی باعث تقویت و جلوگیری از چین و چروک و افتادگی پوست می گردد.


موارد مصرف محلول پاک کننده آرایش دو فاز هرباسین

- پاک کننده آرایش
- مرطوب کننده و آبرسان پوست
- مناسب چشم، صورت و گردن
- پاک کننده آلودگی ها از سطح پوست
- شفاف کننده و شاداب کننده پوست
- حاوی روغن بادام شیرین و آلوئه ورا
- حفظ برق طبیعی پوست
- نرم کننده پوست
- فاقد الکل و مواد شیمیایی حساسیت زا
- pH متناسب با پوست
- فاقد پارابن

مشخصات

- محلول
- حجم 200میل
- ساخت آلمان

روش مصرف
پیش از استفاده بطری را به خوبی تکان دهید تا دو فاز با یکدیگر مخلوط گردند، سپس مقداری از محلول را بر روی پد بهداشتی ریخته و آرایش صورت، پلک، مژه، لب، گردن و ناحیه دکلته خود را پاک نمایید. قبل از استفاده از سرم یا کرم دور چشم و شب یا روز، پوست را با این محلول پاکسازی نمایید تا تأثیرات عالی محصول را مشاهده نمایید. این محصول همچنین برای پاکسازی دور چشم و پلک ها مناسب بوده و هیچگونه سوزشی بر چشم ایجاد نمی کند.


ترکیبات موثر محلول پاک کننده آرایش دو فاز هرباسین - Make-Up Remover Two Phase heRBacin

گلیسیرین گیاهی، عصاره آلوئه ورا، عصاره خربزه رسیده، روغن بادام شیرین.

آلوئه ورا

از ماده ژلاتینی گیاه آلوئه ورا برای مصارف بهداشتی آرایشی (ژل.کرم .شامپو و...) استفاده میشود. آلوئه ورا بعلت داشتن خواص ضد میکروبی و ضد التهابی در درمان بسیاری از زخم ها و جراحت ها و سوختگی ها، اگزما، تاول،گزیدگی زنبور و نیش حشرات، بریدگی، آفتاب سوختگی و آکنه موثر است. بنابراین استفاده از این گیاه نه تنها در کرمهای موضعی بلکه در کنترل بسیاری از بیماریها و اختلالات پوستی سودمند می باشد. این گیاه حاوی ویتامین‌هایA ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،C ،E  و فولیک اسید و نیاسین و مواد معدنی مانند کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی بوده و با همه انواع پوست سازگار است. خواص آب‌رسانی آلوئه ورا فوق‌العاده بوده و رطوبت پوست را به شکل شگفت‌انگیزی حفظ می‌نماید. در فصل زمستان به عنوان آب‌رسان می‌توان از آن استفاده نمود و در فصل تابستان نیز در پیشگیری از آفتاب‌سوختگی پوست می‌تواند موثر باشد.آلوئه ورا در تقویت سیستم ایمنی نیز موثر است از این رو کپسول آلوئه ورا نیز امروزه به لیست مکملهای غذایی جهت تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای ویروسی اضافه شده است.

عصاره خربزه

وجود بتا کاروتن در خربزه و تبدیل آن به ویتامین A در بدن، سلول های مرده ی پوست و آلودگی ها را از سطح پوست خارج و به پاکسازی پوست کمک می کند.  بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان است که از سلول های پوستی در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب های ناشی از اشعه ی ماوراء بنفش خورشید نیز محافظت می کند. آنتی اکسیدان های موجود در خربزه برای بهبود سلامت پوست بسیار مفید هستند و با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت آن پیشگیری می کنند و به بهبود درخشندگی طبیعی پوست کمک می کنند. مصرف خربزه و استفاده ی موضعی از آن برای بهبود قابلیت ارتجاعی پوست بسیار مفید است زیرا ویتامین C موجود در خربزه به تشکیل کلاژن در بدن کمک می کند. خربزه دارای ویتامین های K و E است و با دارا بودن مقدار زیاد آب، پوست ما را هیدراته و شاداب نگه می دارد. ویتامین های A و C موجود در میوه خربزه، باعث بازسازی پوست شده و در تشکیل کلاژن و بافت همبند نقش دارند. یکی از مهم ترین خواص میوه خربزه برای پوست، رفع چین و چروک است. خربزه ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها ی فراوان دارد و برای درمان چین و چروک و اثرات لکه های پوستی بسیار مفید است و به درمان اثرات سوختگی ها و ساییدگی ها و رفع کک ومک و اگزما کمک میکند.

روغن بادام شیرین

یکی از بهترین تسکین بخش‌ها برای پوست خسته و یک عامل رطوبت رسان طبیعی است.  پوست در برابر مضرات اشعه ناشی از نور خورشید محافظت می‌شود و به وسیله کنسانتره فعال ویتامین E باعث تحریک سلول‌های پوستی و در نتیجه باعث تولید کلاژن می‌شود و از بروز چروک‌های جدید پیشگیری می‌کند.


گلیسیرین

گلیسیرین برای تهیه لوسیون و کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.

مشخصات کلی

  • نوع محصول
  • نوع محصولمحلول
  • نوع محصولپاک کنندهمناسب چشم و دور چشم
  • نوع پوست
  • نوع پوستانواع پوست