موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

کرم صورت لینولا Linola Face cream

  • کرم صورت لینولا Linola Face cream
  • کد محصول: 19842
  • برند: لینولا
  • کشور سازنده : آلمان
  • شماره پروانه بهداشتی: 12423667723422047
  • وضعیت:
1627
امتیاز کاربران:
5
موجود نمی باشد

توضیحات

کرم صورت لینولا Linola Face cream

حاوی لینولئیک اسید و مناسب برای پوستهای خشک , اگزماو پسوریازیس
 


توضیحات کرم صورت لینولا Linola Face cream

 
این روزها بسیاری از افراد از خشکی و خارش پوست خود ناراضی هستند. خشکی و اگزما در پوست در فصل هایی از سال افزایش می یابد که باید برای آن چاره ای اندیشید. کرم صورت لینولا از جمله موادی است که برای محافظت از پوست های خشک و مبتلا به اگزما بسیار مناسب است و فواید زیادی برای پوست دارد. این محصول حاوی لینولئیک اسید است که موجب بهبود شرایط پوست های خشک می شود.
 

موارد مصرف کرم صورت لینولا Linola Face cream

 
-مناسب برای پوست های خشک و مبتلا به اگزما
-رفع خشکی پوست
-مرطوب کننده قوی
-حفظ چربی پوست
-تسکین خارش و زبری پوست
-کاهش علائم پسوریازیس

مشخصات کرم صورت لینولا Linola Face cream

 
-حاوی لینولئیک اسید
-فاقد مواد نگهدارنده شیمیایی
-سرعت جذب بالا
-ساخت آلمان
-کرم
-50 میلی لیتر
-تیوپی
روش مصرف
روزانه چند بار بر روی پوست صورت مالیده شود.
 
شرایط نگهداری
در مکانی خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
 

ترکیبات کرم صورت لینولا Linola Face cream

لینولئیک اسید، اسید سیتریک، گلیسرین، زینک استارات، روغن کانولا
 
لینولئیک اسید
لینولئیک اسید یک اسید چرب ضروری برای بدن است که بدن قادر به ساخت آن نیست. این اسید چرب از بعضی از روغن های به دست آمده از دانه های گیاهی به دست می آید. این ماده خاصیت دارویی دارد.لینولئیک اسید برای درمان مشکلات پوستی شامل اسکلروز سیستمیک، پسوریازیس، اگزما استفاده می شود. بعضی از شواهد اولیه نشان می دهد که مصرف خوراکی گاما لینولئیک اسید به مدت ۴ هفته می تواند باعث کاهش حساسیت های پوستی مثل خارش و قرمزی در کودکان شود.
 
روغن کانولا
استفاده از روغن کانولاست این روغن تاثیرات بسزایی در بهبود چین و چروک های پوست دارد و موجب نرم شدن و جوان شدن آن خواهد شد. این روغن به خاطر وجود آنتی اکسیدان برای سلامت بدن افراد بسیار مناسب است. 
 
سیتریک اسید
ماده اصلی جوهرلیمو همان اسید سیتریک است، که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. اسید سیتریک در صنایع آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده شده و باعث تنظیم PHمیشود. این ماده به عنوان پاک کننده پوست استفاده می شود و دراکثر کرم ها و لوسیون ها وجود دارد. این ماده چربی نامناسب موجود در پوست را کاهش داده و جوش ها را از بین می برد.
 
زینک
دیده شده است که غلظت روی درپوست و چشم بیشتر از هر عضو و اندامی در بدن است. مصرف روی در سوختگی ها، اعمال جراحی وبهبود زخم های بدن، ضروری است. روی باعث بهبود هر چه سریعتر زخم ها می شود و کمبود روی بهبود زخم ها را به تعویق می اندازد.روی به عنوان ترمیم کننده پوستی شناخته شده است . افرادی که ازاگزماو حساسیت رنج می برند، به طور معمول دارای سطح پایین روی در خون هستند. همچنین مصرف روی در بهبود ریزش مو به اثبات رسیده است و امروزه کمبود روی را از علل مهم ریزش مو می دانند.
 
 
گلیسیرین
گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.
 
 
ترکیبات
 
 
AQUA, CANOLA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDES, GLYCERIN, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, HELIANTHUS ANNUS SEED OIL, CERA ALBA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, ZINC SULFATE, TOCOPHEROL, HYDROXYPHENYL PROPAMIDOBENZOIC ACID, GLYCERYL CAPRYLATE, MAGNESIUM STEARATE, PARFUM, P-ANISIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL PALMITATE
 

مشخصات کلی

  • نوع پوست
  • نوع پوستخشک