موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

شامپو موهای کراتینه شده پریم، +K

  • شامپو موهای کراتینه شده پریم، +K
  • کد محصول: 22084
  • برند: پریم
  • کشور سازنده : ایران
  • سایز محصول: 250ml
688
امتیاز کاربران:
4
قیمت:
۸۶,۰۰۰ تومان

توضیحات

شامپو موهای کراتینه شده پریم شوینده ای ملایم و فاقد سولفات می باشد که بدون تاثیر مخرب روی موهای کراتینه شده، ضمن پاک کردن کامل آلودگی های مو و پوست سر، از کراتین مو نیز محافظت می نماید. شامپو   پریم K+ بواسطه دارا بودن روغن های جوانه گندم، ماکادمیا، آفتابگردان و آرگان محافظ مو می باشد. همچنین کراتین هیرولیز شده به صافی موها کمک میکند. این شامپو حاوی ترکیبات سورفاکتانت است و عمل نظافت و زدودن چربی و سایر زوائد روی مو را انجام می‌دهد که این مواد همراه با کف در موقع آبکشی از بین می‌رود و این مواد هیچ آسیبی به مو نخواهد رساند. مواد شوینده موجود در این شامپو، مو و کف سر را تمیز می‌کنند و بعد از تمیز کردن مواد مؤثر دیگر موجود در شامپو وارد عمل می‌شود و باعث شانه شدن راحت‌تر موهای خیس شده بدون ایجاد الکتریسیته ساکن در زمان خشک شدن می‌شود.


موارد مصرف شامپو موهای کراتینه شده پریم، +K

- پاک کننده کامل آلودگی های مو و پوست سر
- آبرسان و مرطوب کننده فیبر مو
- مناسب موهای کراتینه شده
- شوینده ملایم و فاقد سولفات
- حاوی کراتین هیدرولیز شده، پرتئین هیدرولیز شده شیر و ابریشم
- محافظت از کراتین مو و دوام بیشتر آن
- حاوی روغن جوانه گندم، ماکادمیا، آفتابگردان و روغن آرگان
- نرم و درخشان کنندگی طولانی مدت مو
- جلوگیری از گره خوردن موها
- صاف کننده مو
- شامپو ملایم فاقد سولفات

مشخصات
- حجم 250 میل
- شامپو
مناسب آقایان و خانم ها

روش مصرف
مقداری از شامپو مخصوص موهای کراتینه شده +K پریم را روی پوست سر و موهای خیس به مدت 2 الی 3 دقیقه ماساژ دهید و سپس آبکشی کنید.

 هشدار
از تماس با چشم و پوست آسیب دیده پرهیز شود . در صورت تماس با آب فراوان شسته شود .

 




ترکیبات شامپو موهای کراتینه شده پریم - + Post Keratin Shampoo K

آب، سدیم سدیم لورئیل سارکوزینات، لوریل سولفات، دی سدیم کوکوآمفو دی استات، کوکامید ام ای آ، عصاره گل چای ترش، لوریل بتائین، سدیم کلراید، گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیم کلراید، پی ای جی-18 گلیسریل اولئات/ کوکوات، اسانس، سیتریک اسید، پنتنول، تتراسدیم ا.د.ت.ا، بنزوفنون-4، فنوکسی اتانول، رنگ شماره (C.I.42053)، متیل ایزوتیازولینون، کراتین هیدرولیز شده، پروتئین هیدرولیز شده ابریشم و شیر، روغن های جوانه گندم، ماکادمیا، آفتابگردان، روغن آرگان.

پروتئین هیدرولیز شده ابریشم

در سالهای اخیر، ابریشم نقش مهمی در محصولات آرایشی و بهداشتی پیدا کرده است. این ماده، خاصیت آبرسانی بالایی برای پوست و مو دارد. همچنین، برای ترمیم موهای آسیب دیده و نرمی موها بسیار مفید است. پروتئین ابریشم، برای اینکه براحتی جذب بافت مو بشود، لازم است ابتدا هیدرولیز شود. درعمل هیدرولیز کردن، پروتئین به ملکولهای بسیار ریز به نام آمینو اسید تبدیل می شود. به خاطر وزن ملکولی بسیار پایین آمینو اسیدها، آنها براحتی جذب بافت مو می شوند و ساقه مو را از درون تغذیه می کنند.
پروتئین هیدرولیز شده ابریشم موها را از داخل، آبرسانی کرده و میزان وز مو را بشدت پایین می آورد و در نتیجه موها حالت پذیر تر می شوند. همچنین پروتئین هیدرولیز شده ابریشم، علاوه بر نفوذ به داخل ساقه مو، یک لایه محافظ به دور آن تشکیل می دهد که همین امر، باعث نرمتر شدن و درخشش بیشتر آن می گردد.
محصولات مراقبت از مویی که حاوی پروتئین هیدرولیز شده ابریشم هستند، باعث افزایش درخشش و دوام رنگ مو می شوند. نرم کننده حاوی این ماده مغذی، از موها در برابر اشعه های مضر فرابنفش آفتاب، مراقبت می کند و مانع از رنگ پریدگی آن می شود.
پروتئین هیدرولیز شده ابریشم، دارای خاصیت جذب آب بسیار بالاست. به خاطر همین، خشکی و آسیب دیدگی موها را رفع می کند و آن را نرم و درخشان می سازد. اگر دچار خشکی و آسیب دیدگی موهایید، پروتئین هیدرولیز شده ابریشم، بهتر از هر نوع پروتئین دیگر، مشکل شما را رفع خواهد کرد. پروتئین هیدرولیز شده ابریشم، رطوبت داخل ساقه مو را حفظ می کند و باعث افزایش قدرت ارتجاعی آن می شود که منجر به از بین رفتن مشکل شکستگی و ریزش تارهای مو می گردد.

روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و سرشار از ویتامین E، A و D می باشد. همچنین  روغن جوانه گندم سرشار از پروتئین و لسیتین،  اسید لینولئیک، اسید پالمتیک و اسیدهای چرب استئاریک می باشد. وجود این مواد موجب می شود تا با پیری پوست مقابله نماید و باعث جوانسازی پوست شود. از این روغن در درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما نیز استفاده می شود.


روغن آرگان

روغن ارگان محصول بسیار عالی برای صاف کردن موهای مجعد است،موهای خشک را نرم می کند و درخشش مو را بیشتر می کند. می توانید از روغن ارگان برای همه قسمتهای مو وقتی که نمناک است استفاده کنید که جنبه درمانی دارد یا فقط برای انتهای موهایی که حالت خشکی دارند استفاده شود که از موخوره جلوگیری میکند. این روغن از میوه درختی به نام آرگان با نام علمی Argania spinosa به دست می‌آید. درخت آرگان بومی کشور مراکش است و در ۳۰ سالگی میوه می‌دهد. درون میوه این درخت مغزی وجود دارد که روغن را از آن می‌گیرند. روغن این میوه دارای مقدار زیادی اسید چرب، ویتامین آ، ویتامین سی، ویتامین ای، امگا ۶ و ۹، آنتی اکسیدان و لینولئیک اسید است. این روغن حتی بیش از روغن زیتون در برابر اکسید شدن مقاوم است. درمان شوره سر، خاصیت نرم‌کنندگی، درمان ریزش مو، رفع التهاب پوستی، تنظیم PH طبیعی پوست، مراقبت از مو در برابر اشعه مضر خورشید و آبرسانی و تقویت پوست و مو  از فواید روغن آرگان است.

کراتین

کراتین یکی از پروتئین‌های ضروری مو است که نگهداری نامناسب مو، مواد شیمیایی، عوامل محیطی و غیره می‎توانند باعث از بین رفتن این کراتین شده و موها را خشک و کم آب کنند. کراتین از سه اسید آمینه میتونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده که اصلی‌ترین ماده تشکیل دهنده ساقه مو هستند و موجب صافی، براق شدن و درخشندگی مو می‌شوند. موها بر اثر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مثل رنگ و دکلره دچار آسیب شده و کراتین خود را از دست می‌دهند. به منظور باز گرداندن حیات دوباره مو به آن باید کراتین رسانی انجام شود. با استفاده از کراتین می توان عوارض ناشی از رنگ مو و دکلره و آسیب دیدگی موها را درمان کرد.


مشخصات کلی

  • ویژگی محصول
  • ویژگی محصولضد موخورهکراتینهضد وزصاف کنندهنرم کنندهموهای آسیب دیده