موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

کرم کنترل کننده چربی و آبرسان لافارر، پوست چرب و آکنه ای

  • کرم کنترل کننده چربی و آبرسان لافارر، پوست چرب و آکنه ای
  • کد محصول: 22692
  • برند: لافارر
  • کشور سازنده : ایران
  • سایز محصول: 75ml
115
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۱۵۹,۸۰۰ تومان

توضیحات

کرم کنترل کننده چربی و مات کننده لافارر مخصوص پوست های چرب و مستعد آکنه می باشد. این کرم با فرمولاسیون خاص، علاوه بر کنترل غدد سباسه و رطوبت رسانی به پوست، باعث کاهش میزان چربی پوست شده و به پوست ظاهری طبیعی و مات می‌بخشد. همچنین دارای فرمولاسیون فوق العاده سبک و حاوی عصاره گیاهان آنانتیاکلرانتا، بابونه و آلوئه ورا، اولئانولیک اسید و کالاندولا، هیالوورونات، آلانتوئین و اوره است. این محصول، کاملا فاقد چربی بوده و عاری از مواد کومدوژن است و با بافتی سبک علاوه بر تأمین رطوبت مورد نیاز پوست، از ایجاد جوش و وجود چربی اضافی در صورت جلوگیری میکند.

 

مشخصات کرم کنترل کننده چربی و آبرسان  لافارر، پوست چرب و آکنه ای

- کنترل کننده چربی پوست و مات کننده
- تنظیم چربی و رطوبت پوست صورت
- کنترل ترشح سبوم
- فاقد چربی و مواد کومدوژن
- ضد حساسیت
- مات کننده پوست
- باز کننده منافذ مسدود شده پوست
- کند کننده روند پیری پوست
- تیوپی
- 75 میلی لیتر


روش استفاده
صبح و شب روی پوست تمیز بمالید و پوستتان را به آرامی، به صورت دایره‌ای ماساژ دهید.

 

ترکیبات کرم کنترل کننده چربی و آبرسان  لافارر - Moisturizing Cream Oily Skin La farrerr

عصاره گیاهان آنانتیاکلرانتا، بابونه آلمانی، آلوئه ورا، اولئانولیک اسید و کالاندولا، هیالورونات، آلانتوئین، زینک PCA، سدیم PCA، گلیسیرین، اوره، ترکیبات سیلیکونی.

 

بابونه آلمانی

بابونه آلمانی در مقایسه با بابونه رومی دارای مقدار بیشتری از ترکیب کلیدی و موثر آلفابیزابولول است و دارای خاصیت ضدالتهابی، تسکین‌دهنده، ترمیم‌کننده و مرطوب‌کننده است.

کالاندولا

گیاه کالاندولا یا گل همیشه بهار است. ترکیبات آنتی‌اکسیدانی این گیاه شامل ساپونین، فلاونوئید و کاروتنوئید از پوست در برابر آسیب‌های نور خورشید و آلودگی‌های محیطی محافظت می‌کند. خاصیت ضد التهابی عصاره کالاندولا به کاهش قرمزی، ترمیم زخم و بهبود آفتاب‌سوختگی کمک می‌کند. خاصیت ضدباکتری این گیاه آن را به ترکیب مناسب برای پوست‌های چرب و مستعد آکنه تبدیل می‌کند و در نهایت این گیاه تولید کلاژن را در پوست تحریک کرده و موجب افزایش آبرسانی به لایه‌های عمیق‌تر پوست می‌شود.

آلوئه ورا

عصاره برگ گیاه آلوئه‌ورا خاصیت تسکین‌دهنده و آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب دارد. عصاره آلوئه‌ورا به دلیل دارا بودن پلی‌ساکارید و استرول یک آبرسان و رطوبت‌ کننده پوست است.

اولئانولیک اسید

اولئانولیک اسید ترکیبی است که در بسیاری از گیاهان از جمله عصاره کالاندولا وجود دارد اما غنی‌ترین منبع این ترکیب برگ‌های درخت زیتون است که حاوی حداقل ۸۰٪ اولئانولیک اسید است. اولئانولیک اسید دارای خواص آنتی‌اکسیدانی، ضدمیکروبی و ضدالتهابی است. هم‌چنین اولئانولیک اسید با مهار آنزیم آلفا-۵ ردوکتاز موجب کاهش ترشح چربی پوست و آکنه می‌شود.

زینک PCA

این ماده در اصل نمک زینک است. زینک به تنظیم ترشح چربی در پوست و کاهش رشد و تکثیر باکتری‌های مولد آکنه کمک می‌کند. 

سدیم PCA

این ترکیب نیز یکی از اجزای فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست (NMF) است و دارای خاصیت آبرسانی و افزایش رطوبت پوست است. در شیمی آرایشی آبرسانی سدیم PCA را بسیار موثرتر از آبرسان‌های سنتی مانند گلیسرین و پروپیلن‌گلایکول می‌دانند و از نظر آبرسانی پس از هیالورونیک اسید در رتبه دوم قرار دارد. 

گلیسیرین

گلیسیرین از جمله ترکیباتی است که در چربی طبیعی پوست یافت می‌شود. این ماده روی پوست مانند فاکتورهای طبیعی مرطوب کننده پوست عمل می‌کند. از آن‌جا که با افزایش سن، آسیب‌های محیطی و استفاده از مواد مضر مثل الکل‌های دناتوره ذخیره

فاکتورهای طبیعی مرطوب‌کننده پوست در حال افت و کاهش است استفاده از این ترکیب برای حفظ رطوبت طبیعی پوست ضروری است.

اوره

اوره یک مرطوب کننده عمقی پوست با خاصیت کراتولیک است. خاصیت کراتولیک به این معنی است که قسمت های سخت‌شده پوست را جدا می‌کند و برخلاف سایر لایه‌بردارها که پوست را خشک می‌کند این ترکیب یک آبرسان عمقی پوست است که در بسیاری از آبرسان ها و مرطوب کننده‌های قوی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اوره نیز یکی از ترکیبات فاکتورهای مرطوب‌کننده طبیعی پوست یا NMF است. به دلیل خاصیت لایه‌برداری ملایم این ترکیب با نفوذ به پوست به طور عمقی پوست را آبرسانی می‌کند.


مشخصات کلی

  • نوع پوست
  • نوع پوستچربمختلط