موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

کرم روشن کننده قوی درماتیپیک

  • کرم روشن کننده قوی درماتیپیک
  • کد محصول: 21894
  • برند: درماتیپیک
  • کشور سازنده : تحت لیسانس فرانسه
  • سایز محصول: 30ml
2914
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۱۹۹,۸۰۰ تومان

توضیحات

کرم روشن کننده درماتیپیک با بهره گیری از 10 ترکیب موثر، بر روی تمام مکانیسم‌های ایجاد کننده لک موثر است. ساخت ملانین را کنترل می‌کند و بدون ایجاد حساسیت و التهاب، هر نوع لک تیره را بر طرف می‌نماید و از بازگشت مجدد لک جلوگیری میکند. کرم ضد لک درماتیپیک مناسب نواحی دست، صورت و بدن می باشد و در رفع لک های ناشی از آفتاب سوختگی، جوش و لیزر نیز بسیار موثر است.



مشخصات کرم روشن کننده درماتیپیک

- روشن کننده قوی
- برطرف کننده لک‌های ناشی از آفتاب، جوش، لیزر
- پیشگیری از بازگشت مجدد لک
- مناسب استفاده صورت، دست و دکلته،دارای خاصیت رطوب رسانی
- مناسب انواع پوست
- تحت لیسانس فرانسه
- کرم
- حجم 30 میل
- مناسب آقایان و خانم ها

روش مصرف
این کرم را در 2 نوبت صبح و عصر، به آرامی بر روی مناطقی از پوست صورت و گردن که دچار تیرگی و یا لک گردیده اند، بمالید.در طول روز حتما از ضد آفتاب استفاده نمایید.

هشدار مصرف
- در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب فراوان شستشو دهید.
- در صورت بروز هرگونه حساسیت مصرف قطع گردد.
- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

 

ترکیبات کرم روشن کننده درماتیپیک - Intense Lightening Cream Dermatypique

هیدروکینون، عصاره شیرین بیان، اسید کوجیک، ویتامین C ، آربوتین، عصاره جلبک، شی باتر، عصاره سیلیمارین، سالسیلیک اسید، عصاره رازیانه، عصاره آلوئه ورا، ویتامین ای .

کوجیک اسید

اسید کوجیک یک روشن کننده پوست و شفاف کننده طبیعی است که باعث جلوگیری از رشد قارچ هایی می شود که مانع تولید بیش از حد ملانین هستند. استفاده از اسید کوجیک در لوازم آرایشی به عنوان یک نرم کننده پوست برای درمان هیپرپیگمانتاسیون ( نوعی تیرگی پوست) نیز یکی از رایج ترین کاربردهای آن است. سایر محصولات پوستی حاوی اسید کوجیک برای درمان جوش یا عفونت های قارچی مانند کچلی یا عفونت پا مورد استفاده قرار می گیرد.

آربوتین

تركيب مشابه هيدروكينون با پايداری بيشتر بدون ايجاد اثرات جانبی، موجب مهار غير قابل برگشت آنزيم تيروزيناز و جلوگيري از تشكيل ملانين در پوست می گردد و موجب روشن شدن پوست و رفع لکه های پوستی می شود. خاصيت آنتی اكسيدانی نیز دارد.

اسید سالیسیلیک

این ماده به عنوان یک اسید آلی بی رنگ و بی بو شناخته می شود. ساختار اسید سالیسیلیک باعث می شود که در روغن به راحتی حل شود. بنابراین این اسید اصطلاحا محلول در چربی است. این به این معنی است که می تواند به لایه های روغنی و چربی پوست نفوذ کند. این ماده یک عامل کراتولیتیک محسوب می شود. زیرا قادر است به منافذ پوست نفوذ کرده و باکتری ها و چربی های جمع شده در این نواحی را پاک کند. تجمع باکتری ها و چربی در پوست منجر به گرفتگی منافذ، شیوع جوش های سرسیاه و آکنه می شود. حتی می تواند اتصالات ناچیز بین سلول های پوستی را شکسته و به عنوان یک لایه بردار طبیعی، سلول های مرده پوست را از بین ببرد. به این ترتیب سطح پوست نرمتر می شود. این ماده حاوی ترکیباتی است که اثرات ضد التهابی، لایه بردار و ضد باکتریایی خفیف دارند.

سیلیمارین یا عصاره خار مریم

امروزه آسیب‌های پوستی ناشی از اشعه فرابنفش، نیاز به محصولات ایمن، ‌ارزان، در دسترس و محافظ در برابر پرتو فرابنفش خورشید را بیش از پیش نموده است. سیلیمارین موجود در گیاه خارمریم دارای اثرات محافظتی در برابر پرتو فرابنفش خورشید است. سیلیمارین همچنین اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی بر روی پوست دارد.

آلوئه ورا

از ماده ژلاتینی گیاه آلوئه ورا برای مصارف بهداشتی آرایشی (ژل.کرم .شامپو و...) استفاده میشود. آلوئه ورا بعلت داشتن خواص ضد میکروبی و ضد التهابی در درمان بسیاری از زخم ها و جراحت ها و سوختگی ها، اگزما، تاول،گزیدگی زنبور و نیش حشرات، بریدگی، آفتاب سوختگی و آکنه موثر است. بنابراین استفاده از این گیاه نه تنها در کرمهای موضعی بلکه در کنترل بسیاری از بیماریها و اختلالات پوستی سودمند می باشد. این گیاه حاوی ویتامین‌هایA ،B1 ،B2 ،B6 ،B12 ،C ،E  و فولیک اسید و نیاسین و مواد معدنی مانند کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی بوده و با همه انواع پوست سازگار است. خواص آب‌رسانی آلوئه ورا فوق‌العاده بوده و رطوبت پوست را به شکل شگفت‌انگیزی حفظ می‌نماید. در فصل زمستان به عنوان آب‌رسان می‌توان از آن استفاده نمود و در فصل تابستان نیز در پیشگیری از آفتاب‌سوختگی پوست می‌تواند موثر باشد.آلوئه ورا در تقویت سیستم ایمنی نیز موثر است از این رو کپسول آلوئه ورا نیز امروزه به لیست مکملهای غذایی جهت تقویت سیستم ایمنی در مقابل بیماریهای ویروسی اضافه شده است.

شی باتر

شی باتر دارای خواص مرطوب کننده بوده و با ایجاد سد نفوذ ناپذیری، از تبخیر آب از سطح پوست جلوگیری می کند. عصاره این گیاه از خواص ضد التهابی برخوردار بوده و در بهبود زخم اگزما، خشکی پوست، لک های تیره و کاهش علایم پسوریازیس موثر است.

داروخانه اینترنتی

مشخصات کلی

  • نوع محصول
  • نوع محصولکرم
  • نوع پوست
  • نوع پوستانواع پوست