موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

ژل شستشوی صورت پوست چرب فاربن

  • ژل شستشوی صورت پوست چرب فاربن
  • کد محصول: 22133
  • برند: فاربن
  • کشور سازنده : ایران
  • سایز محصول: 200ml
517
امتیاز کاربران:
4
قیمت:
۶۹,۵۰۰ تومان

توضیحات

ژل شستشوی صورت پوست چرب فاربن حاوی عصاره چای سبز و شی باتر می باشد و مناسب پوست چرب و مستعد آکنه است. ژل شستشوی صورت فاربن دارای فرمولاسیونی مؤثر با خاصیت شویندگی عمقی و لایه برداری خفیف است که منافذ پوست را ضد عفونی کرده و از تجمع چربی و سلول های مرده جلوگیری می‌کند. این ژل با کمک عصاره چای سبز، میزان چربی پوست را تنظیم می‌کند تا سلامت پوست حفظ شود و پوستی زیبا و لطیف داشته باشید. ژل شستشوی صورت چای سبز مناسب پوست چرب فاربن  فاقد پارابن و مواد شویندی صابونی بوده و به همین دلیل باعث خشکی یا تحریک پوست نمی‌شود و برای شستشوی روزانه پوست چرب و مستعد آکنه مناسب می‌باشد. فاربن جزو تولیدکننده‌های معروف مواد آرایشی بهداشتی بوده که هدفش ارائه‌ محصولات مراقبت از پوست و مو است که در کشور ما از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. این تولیدکننده در فرمولاسیون محصولات خود از مواد درجه ‌یک و باکیفیت بالا استفاده می‌کند. ژل شستشوی صورت پوست چرب فاربن  با خواص رطوبت رسانی، این فرآورده را جهت شست ‌وشوی پوست‌های چرب و خیلی چرب ایده آل می‌سازد. علاوه بر اینکه مواد موجود در این محصول، باعث تنظیم  pH پوست و مرطوب‌شدن آن می‌شوند، به طور کامل پوست را از چربی ها و آلودگی ها پاکسازی میکند.


موارد مصرف ژل شستشوی صورت فاربن، پوست چرب

- کنترل کننده چربی پوست
- شستشوی عمیق پوست با قابلیت لایه برداری خفیف
- دارای PH مناسب جهت جلوگیری از آسیب دیدگی بافت پوست صورت
- حاوی عصاره چای سبز جهت کنترل چربی پوست, پاکسازی منافذ باز پوست و ضدعفونی کردن آن
- مناسب برای شستشوی روزانه پوست های چرب و مستعد آکنه
- لایه برداری خفیف و جلوگیری از تجمع چربی و سلول های مرده پوست
- فاقد پارابن و فتالات جهت حفظ سلامت پوست
- حاوی شی باتر
- فاقد صابون, مواد شوینده جهت حفظ لطافت پوست و جلوگیری از خشکی

مشخصات
- حجم 200 میل
- پمپی
 
روش مصرف
مقدار کمی از ژل را روی پوست ماساژ دهید تا کف کند، سپس به خوبی آبکشی نمایید.

 




ترکیبات ژل شستشوی صورت پوست چرب فاربن - Face Wash Acne-Control Farben

گلیسیرین، روغن جوانه گندم، عصاره چای سبز، اسید سیتریک، شی باتر، پارافین مایع، فنوکسی اتانول، سدیم هیالورانت، دایمتیکون، پتاسیم سوربات، آب.

روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و سرشار از ویتامین E، A و D می باشد. همچنین  روغن جوانه گندم سرشار از پروتئین و لسیتین،  اسید لینولئیک، اسید پالمتیک و اسیدهای چرب استئاریک می باشد. وجود این مواد موجب می شود تا با پیری پوست مقابله نماید و باعث جوانسازی پوست شود. از این روغن در درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما نیز استفاده می شود.

اسید سیتریک ( AHA )

آلفا هیدروکسی اسید و یا اسید میوه شامل اسید سیتریک‎ از اسید میوه و اسید مالیک سیب و اسید لاکتیک شیر می‌شود. در حقیقت آلفا هیدروکسی اسید شامل هر سه گروه این اسیدها است. این اسیدها به گروه AHA معروف هستند و در بسیاری از کرم‌های مراقبتی و آرایشی به عنوان لایه بردار و همچنین تنظیم کننده‌ چربی پوست مورد استفاده قرار می‌گیرند. آلفا هیدروکسی اسیدها  جاذب رطوبت نیز هستند و به همین دلیل در برخی پودرهای صورت مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده آلفاهیدروکسی اسید برای روشن کردن پوست و از بین بردن سلول‌های مرده‌ سطح پوست در کرم‌های مراقبتی کاربرد بسیار گسترده‌ای دارد.
پوست چرب و دارای آکنه بهتر است از توانایی لایه برداری ملایم اسید سیتریک بهره مند شود. لایه برداری های خشن که به طور تهاجمی چربی را از پوست مستعد آکنه دور می کنند، معمولاً با تخلیه رطوبت پوست و تحریک بیشتر جوش های پوستی، اثر معکوس می دهند. منافذ پوست ممکن است تمایل به انسداد با بقایایی مانند سلول های مرده پوست، آلودگی و باکتری ها داشته باشند. این می تواند منجر به التهاب، عفونت و ایجاد آکنه شود. اسید سیتریک با از بین بردن اتصال بین سلولی، سلول های مرده پوست را سریعتر و با روشی ملایم از بین می برد.

شی باتر

شی باتر دارای خواص مرطوب کننده بوده و با ایجاد سد نفوذ ناپذیری، از تبخیر آب از سطح پوست جلوگیری می کند. عصاره این گیاه از خواص ضد التهابی برخوردار بوده و در بهبود زخم اگزما، خشکی پوست، لک های تیره و کاهش علایم پسوریازیس موثر است.

عصاره چای سبز

چای سبز دارای خواص ضد پیری و آنتی اکسیدان است که می تواند بروز نشانه های پیری مانند چروک پوست، آفتاب سوختگی، لکه های پوستی و خطوط پیری و چین ها را به تاخیر بیاندازد. پلی فنول های موجود در چای سبز به از بین بردن رادیکال های آزاد خطرناک که باعث صدمه به پوست و تسریع روند پیری می شوند، کمک می کنند. به علاوه  باعث جلوگیری از سرطان پوست نیز می شوند.

گلیسیرین

گلیسیرین برای تهیه لوسیون و کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.

 

داروخانه اینترنتی

مشخصات کلی

  • ویژگی محصول
  • ویژگی محصولبا آبکشی
  • نوع محصول
  • نوع محصولژل
  • نوع محصولپاک کننده
  • نوع پوست
  • نوع پوستچرب