موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

کرم دورچشم ویتامین C درماتیپیک

  • کرم دورچشم ویتامین C درماتیپیک
  • کد محصول: 22618
  • برند: درماتیپیک
  • کشور سازنده : تحت لیسانس فرانسه
  • سایز محصول: 20ml
293
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۱۹۹,۸۰۰ تومان

توضیحات

کرم دورچشم ویتامین C درماتیپیک حاوی ترکیبات قوی آبرسان است که پوست اطراف چشم را هیدراته نگه داشته و باعث افزایش طراوت آن و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست  می گردد به این ترتیب مانع از شلی و افتادگی پوست می گردد. استفاده مداوم از این کرم دور چشم، موجب رطوبت رسانی به پوست می‌شود. عصاره‌های گیاهی و آنتی‌اکسیدان های موجود در این محصول با خنثی‌سازی رادیکال‌های آزاد و رطوبت رسانی موثر برای پوست ظاهری سالم، شاداب و جوان به ارمغان می‌آورد. این محصول به طور قابل توجهی تیرگی دور چشم را کاهش می دهد و شفافیت پوست اطراف چشم را افزایش می دهد. همچنین به واسطه ترکیبات پیشرفته ضمن رفع لکه های تیره زیر چشم، چروک های اولیه و خطوط ریز را کم می کند. ویتامین C موجود در این کرم، با خستگی، استرس و پیری پوست مقابله نموده و خاصیت کلاژن سازی دارد. کرم دور چشم ویتامین سی درماتیپیک حاوی ترکیبات تغذیه کننده بوده و پوست اطراف چشم را تقویت می کند و به حفظ استحکام و قوام بافت پوست حساس اطراف چشم کمک شایانی می نماید.
 

موارد مصرف کرم دورچشم ویتامین C درماتیپیک

- حاوی ویتامین C
- حاوی هیالورونیک اسید
- آبرسان و رطوبت رسان پوست
- جلوگیری از ایجاد چین و چروک
- فاقد پارابن و ترکیبات آسیب رسان
- رفع لک های تیره اطراف چشم
- جلوگیری از ایجاد پف
- حاوی ترکیبات تغذیه کننده گیاهی
- شفاف کننده و شاداب کننده پوست اطراف چشم

 

مشخصات

- تحت لیسانس فرانسه

- تیوپی

- 20 میلی لیتر

 

روش مصرف

پس از تمیز کردن پوست، مقدار کمی کرم را روزی دوبار با حرکات چرخشی ملایم، روی پوست پاک شده دور چشم ماساژ داده تا جذب شود. پس از 10 دقیقه می‌توان لوازم آرایشی را استفاده کرد.

 

شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

 


ترکیبات کرم دورچشم ویتامین C درماتیپیک - Eye Contour Cream VitaminC Dermatypique

ویتامین C، کاپریلیک کاپریک تری گلیسیرید، اکوا، کربومر، سوربیتان لورات، پروپیل گالات، گالیل گلوکوزاید، گلیسیرین، هسپریدین متیل چالکون، استئارات 20 و دی پپتاید2، پالمیتویل تترا پپتاید 7، فنوکسی اتانل، کاپریلیل گلایکول، شی باتر، نیاسین آمید، هیالورونیک اسید، کافئین، بیزابولول، هیدروکسی اتیل سلولز، آب، فسفولیپیدز، توکوفریل استات، رتینیل پالمیتات، پانتوتنیک اسید، آسکوربیل پالمیتات، کولکاسیفرول، دی سدیم ا.د.ت.آ، کلاژن، سدیم پی سی ای، عصاره جوانه گندم، آب دیونیزه.


ویتامین C

این ویتامین از دو راه می تواند به شادابی و لطافت و جوانسازی پوست کمک کند. این ویتامین در ساخت کلاژن   در بدن کمک می کند و موجب حفظ زیبایی پوست می شود. از طرفی این ویتامین دارای خاصیت انتی اکسیدانی است و از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند. آنتی اکسیدان قوی است و بدن را در برابر بیماری های مختلف محافظت می کند. یکی از اثرات مهم این ویتامین کمک به پوست است. این ویتامین موجب افزایش ساخت کلاژن در پوست شده و لطافت و شادابی آن را حفظ می کند.

هیالورونیک اسید

مهمترین خصوصیات هیالورونیک اسید، توانایی جذب و نگهداری بالای آب است. همین عامل باعث می شود پوستی که به میزان کافی هیالورونیک اسید داشته باشد، عاری از چروک باشد. هیالورونیک اسید یک ماده بسیار ارزشمند برای جوانی پوست است که پزشکان متخصص پوست ارزش آن را می دانند و استفاده های زیادی در بازیابی زیبایی افراد از آن می کنند. هیالورونیک اسید بهترین ماده برای آبرسانی به پوست است. هیالورونیک اسید توانایی آن را دارد که تا ۸ برابر وزن خود، آب درون خودش نگه دارد. به همین جهت، بهترین دوای درد پوستهای خشک و کم آب می باشد. پوستی که آب خود را از دست بدهد، چروک می شود و در واقع پوست پیر محسوب می شود. هیالورونیک اسید آب از دست رفته پوست را به آن باز میگرداند و به همین دلیل چروکهای پوست را باز می کند. اسید هیالورونیک می تواند با درنظر گرفتن شرایطی مانند رطوبت هوا، مقدار رطوبت مجذوب را تنظیم کند.

روغن جوانه گندم

روغن جوانه گندم دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد و سرشار از ویتامین E، A و D می باشد. عصاره جوانه گندم آرام بخش و نرم کننده است. همچنین موجب جلوگیری از پیدایش چین و چروک شده و ضد خستگی و استرس می باشد. جوانه گندم سرشار از پروتئین و لسیتین،  اسید لینولئیک، اسید پالمتیک و اسیدهای چرب استئاریک می باشد. وجود این مواد موجب می شود تا با پیری پوست مقابله نماید و باعث جوانسازی پوست شود. از این روغن در درمان بیماری های پوستی مانند پسوریازیس و اگزما نیز استفاده می شود.

 گلیسیرین

گلیسیرین برای تهیه لوسیون و کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.

مشخصات کلی

  • ویژگی محصول
  • ویژگی محصولضد کبودی و تیرگی