موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

فوم شسشوی صورت و بدن درم آنجلین، پوست چرب

725
امتیاز کاربران:
5
موجود نمی باشد

توضیحات

فوم شسشوی صورت و بدن درم آنجلین، پوست چرب، پاک کننده ملایمی است که علاوه بر پاک کنندگی آلودگی و چربی از سطح پوست، با تنظیم میزان ترشح غدد چربی مانع از ایجاد آکنه می گردد. همچنین این محصول حاوی ترکیبات آبرسان (اوره و سدیم لاکتات) برای مرطوب نمودن پوست بوده و مانع از خشکی پوست بعد از شستشو خواهد شد. فوم شستشوی صورت و بدن درم آنجلین به دلیل استفاده آسان و بافت سبک، نفوذ آلودگی به پوست را نسبت به صابون‌ها به حداقل رسانده به علاوه به درون پوست نفوذ کرده و آلودگی ها و چربی های پوست را بسیار عمیق تر و سریع تر از صابون ها، ژل ها و دیگر شوینده ها پاک سازی می نمایند.

 

موارد مصرف فوم شسشوی صورت و بدن درم آنجلین، پوست چرب

- کنترل ترشح سبوم اضافی بدون برجای گذاشتن التهاب یا خشکی پوست
- مرطوب کننده، نرم کننده و تمیز کننده پوست
- پاکسازی چربی اضافی و آلودگی های پوست
- کاهش آکنه و جلوگیری از ایجاد آن
- ایجاد پوستی با طراوت و شاداب
- مناسب پوست های چرب و آکنه دار
- کنترل چربی پوست
 
مشخصات
- فوم
- 150 میلی لیتر
 
روش مصرف
روزانه، مقدار کمی از فوم را روی پوست صورت نمناک قرار داده، به آرامی ماساژ داده و سپس با آب گرم کاملا آبکشی کنید.
 
شرایط نگهداری
دور از دسترس کودکان و در مکانی خنک نگهداری شود.

 


 

ترکیبات فوم شسشوی صورت و بدن درم آنجلین، پوست چرب - Cleansing Foam Oily Skin Face&Body DERMANGELINE

گلیسیرین، سالیسیلیک اسید، اوره، سدیم لاکتات، کربوکسیلات،  پروپیلن گلیکول، سدیم PCA

 

اوره

آبرسانی اوره به گونه ای است که رطوبت محیط را جذب و وارد پوست می کند. از این رو تاثیر بسیار زیادی در درمان دهیدراته بودن پوست و حتی خشکی های شدید پوست دارد. اوره در کنار ترکیبات دیگر مانند لاکتیک اسید در فرمولاسیون محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.

سدیم PCA

سدیم PCA که به عنوان نمک سدیم پیرولیدون کربونیک اسید شناخته می شود، ماده ای جاذب رطوبت بوده که رطوبت را از هوا جذب کرده و باعث ایجاد حس رطوبت و شادابی خاص در پوست می شود.

گلیسیرین

گلیسیرین برای تهیه لوسیون و کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.

سالیسیلیک اسید 

اسید سالیسیلیک در درمان انواع مشکلات پوستی از جمله آکنه، شوره سر و زگیل موثر است. این اسید لایه های بیرونی پوست رابه آرامی بر می دارد، بنابراین لایه برداری را تسریع می کند و مانع مسدود شدن منافذ پوستی می شود. دليل قدرت بسيار اسيد ساليسيليك نفوذ آن به عمق پوست است و به همين دليل مي تواند ريشه پوست را به خوبى سطح آن تميز نمايد. خاصيت ضد التهابى اسيد ساليسيليك موجب ميشود كه در نرمى و لطافت پوست هم موثر باشد. بنابراين مي تواند تمام نگرانى های پوست چرب را برطرف نماید.