موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک

  • شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک
  • کد محصول: 22620
  • برند: بیوتی سیلک
  • کشور سازنده : تحت لیسانس ترکیه
  • سایز محصول: 250ml
241
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۱۴۶,۰۰۰ تومان

توضیحات

شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک با فرمولاسیون ویژه، حداکثر حفاظت را از کراتین و پروتئین مو بعد از انجام عمل کراتینه فراهم کرده و موجب نرمی، درخشندگی و صافی مو می گردد. شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک حاوی مقادیر زیادی کراتین هیدرولیز شده است و میزان سولفات آن بسیار ناچیز است و به همین علت یک شامپوی بسیار ایده‌آل برای افرادی است که موهای خود را کراتینه کرده‌اند. این شامپو فاقد پارابن بوده و دارای pH سازگار با پوست سر است و شستشو با آن سبب تقویت و استحکام موها و نرمی و درخشندگی آن‌ها می‌شود. کراتینه مو باعث صاف و درخشان شدن موها شده و وز مو را کاهش می دهد. اما مو بعد از کراتینه نیاز به مراقبت  و نگهداری بیشتری دارد. دوام کراتین به نوع مراقبت بستگی دارد و همینطور محصولاتی که استفاده می کنید. شامپوهای حاوی مقادیر بالای سولفات سدیم، آب حاوی کلر و آب شور کراتین موهای شما را از بین می برند. بنابراین بهتر است از شامپو و ماسک مو مخصوص بعد از کراتینه کردن موها استفاده کنید.

 

مشخصات شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک

- مخصوص موهای کراتینه شده
- التیام بخش و محافظت کننده مو
- حاوی کراتین هیدرولیز شده
- تقویت و استحکام بخش ساقه مو
- دارای PH تنظیم شده با پوست سر
- فاقد پارابن و ترکیبات مضر برای موی کراتیته
- دارای سولفات بسیار کم
-مناسب انواع مو 
- شامپو روزانه
- مناسب موهای رنگ شده
- نرم کننده و درخشان کننده مو
- بطری پلاستیکی
- 250 میلی لیتر

روش مصرف

شامپو را روی مو مرطوب ماساژ دهید و سپس بشویید. در صورت ضرورت برای شنا مو را با کرم موی بیوتی سیلک که نیازی به آبکشی ندارد ماساژ دهید.کرم مو باعث می شود کلر جذب مو نشود.

هشدار
- دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
- در صورت تماس با چشم ها آنها را با آب شستشو دهید.

ترکیبات شامپو بعد از کراتین بیوتی سیلک - After Keratin Treatment Shampoo Beauty Silk

آب دیونیزه، سدیم لوریل اتر سولفات، کوکوآمیدو پروپیل بتائین، اتیلن گلیکول دی استئارات، آمونیوم لوریل اتر سولفات، ستیل الکل، کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید، کراتین هیدرولیز شده، سلیکون کواترنیوم-16، آندست-11، بوتیل اکتانول، آندست-5، گوار هیدروکسی پروپیل تریمونیوم کلراید، ایزوتیازولینون، اسانس.


کراتین هیدرولیز شده

کراتین مزایای زیادی برای مو دارد که از جمله آن ها می توان به نرم کردن موها ، صاف کردن ، ترمیم ساقه موهای خشک و آسیب دیده اشاره کرد همچنین کراتین از اثرات مخرب آلودگی ها و نور خورشید بر روی موها جلوگیری میکند. کراتین یکی از پروتئین‌های ضروری مو است که نگهداری نامناسب مو، مواد شیمیایی، عوامل محیطی و غیره می‎توانند باعث از بین رفتن این کراتین شده و موها را خشک و کم آب کنند. کراتین از سه اسید آمینه میتونین، آرژنین و گلیسین تشکیل شده که اصلی‌ترین ماده تشکیل دهنده ساقه مو هستند و موجب صافی، براق شدن و درخشندگی مو می‌شوند. موها بر اثر قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مثل رنگ و دکلره دچار آسیب شده و کراتین خود را از دست می‌دهند. به منظور باز گرداندن حیات دوباره مو به آن باید کراتین رسانی انجام شود. با استفاده از کراتین می توان عوارض ناشی از رنگ مو و دکلره و آسیب دیدگی موها را درمان کرد.

مشخصات کلی

  • ویژگی محصول
  • ویژگی محصولکراتینهصاف کنندهنرم کننده