موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

  • لوسیون بدن لینولا Linola Lotion
  • کد محصول: 19840
  • برند: لینولا
  • کشور سازنده : آلمان
  • شماره پروانه بهداشتی: 9403807550856754
  • وضعیت:
1966
امتیاز کاربران:
5
موجود نمی باشد

توضیحات

لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

 
حاوی لینولئیک اسید مرطوب کننده بدن و ضد خارش پوست
 

توضیحات مختصر درمورد لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

 
این روزها بسیاری از افراد از خشکی و خارش پوست خود ناراضی هستند. خشکی و اگزما در پوست در فصل هایی از سال افزایش می یابد که باید برای آن چاره ای اندیشید. لوسیون لینولا از جمله موادی است که برای محافظت از پوست های خشک و مبتلا به اگزما بسیار مناسب است و فواید زیادی برای پوست دارد. این محصول حاوی لینولئیک اسید است که موجب بهبود شرایط پوست های خشک می شود.
 

موارد مصرف لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

 
-مناسب برای پوست های خشک و مبتلا به اگزما
-رفع خشکی پوست
-مرطوب کننده گیاهی بدن
-حفظ چربی پوست
-تسکین خارش و زبری پوست
 

مشخصات لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

 
-حاوی لینولئیک اسید
-35 درصد لیپید
-فاقد مواد نگهدارنده شیمیایی
-سرعت جذب بالا
-ساخت آلمان
-لوسیون
-200 میلی لیتر
 
روش مصرف
پس از حمام و چند مرتبه در روز روی قسمت های خشک پوست مالیده شود.
 
شرایط نگهداری
در مکانی خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
 

ترکیبات لوسیون بدن لینولا Linola Lotion

لینولئیک اسید، سیتریک اسید، زینک استارات، منیزیم سولفات، گلیسریل اولئات، لسیتین
لینولئیک اسید
لینولئیک اسید یک اسید چرب ضروری برای بدن است که بدن قادر به ساخت آن نیست.  این اسید چرب از بعضی از روغن های به دست آمده از دانه های گیاهی به دست می آید. این ماده خاصیت دارویی دارد. لینولئیک اسید برای درمان مشکلات پوستی شامل اسکلروز سیستمیک، پسوریازیس، اگزما استفاده می شود. بعضی از شواهد اولیه نشان می دهد که مصرف خوراکی گاما لینولئیک اسید به مدت ۴ هفته می تواند باعث کاهش حساسیت های پوستی مثل خارش و قرمزی در کودکان شود.
 
سیتریک اسید
ماده اصلی جوهرلیمو همان اسید سیتریک است، که در لیموترش و پرتقال وجود دارد. اسید سیتریک در صنایع آرایشی و بهداشتی و داروئی استفاده شده و باعث تنظیم PH میشود. این ماده به عنوان پاک کننده پوست استفاده می شود و دراکثر کرم ها و لوسیون ها وجود دارد. این ماده چربی نامناسب موجود در پوست را کاهش داده و جوش ها را از بین می برد.
 
زینک
دیده شده است که غلظت روی درپوست و چشم بیشتر از هر عضو و اندامی در بدن است. مصرف روی در سوختگی ها، اعمال جراحی وبهبود زخم های بدن، ضروری است. روی باعث بهبود هر چه سریعتر زخم ها می شود و کمبود روی بهبود زخم ها را به تعویق می اندازد. روی به عنوان ترمیم کننده پوستی شناخته شده است . افرادی که از اگزماو حساسیت رنج می برند، به طور معمول دارای سطح پایین روی در خون هستند. همچنین مصرف روی در بهبود ریزش مو به اثبات رسیده است و امروزه کمبود روی را از علل مهم ریزش مو می دانند.
 
سولفات منیزیم
سولفات منیزیم یا نمک فرنگی باعث التیام سریع‌تر کبودی شده و درد آن را تسکین می‌دهد. همچنین این ماده در تسکین خارش پوست  و رفع آفتاب‌سوختگی و التهاب پوستی مفید است. از مخلوط نمک فرنگی و آب برای پیشگیری از گزش حشرات، سوختگی آفتاب و سایر عوامل تحریک‌کننده می توان استفاده کرد.
 
گلیسرول
گلیسرول برای تهیه لوسیون کرم های صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست شده و پوست را نرم و چرب می‌کند. چون گلیسیرین یک مایع با قدرت بالای جذب رطوبت است با استفاده از مواد گلیسیرینه پوست خشک نمی‌شود.
 
لسیتین
لسیتین بر روی پوست اثر جالبی دارد. تحقیقات اخیر نشان داده است كه فسفاتیدیل اینوزیتول(جزئی از ساختمان ملكول لسیتین) به همراه ویتامین C، نقش مهمی درسوخت و ساز چربی های پوست ایفا می کند. مصرف همزمان لسیتین و ویتامینE، باعث بهبود آکنه می شود.
 
ترکیبات
 
AQUA, DECYL OLEATE, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PEG-7-HYDROGENATED CASTOR OIL, CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL, HEXYLDECYL LAURATE, HEXYLDECANOL, GLYCERIN, ZINC STEARATE, CERESIN, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, METHYLENEDIOXYPHENYL METHYLPROPANAL, CITRIC ACID