موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60

  • کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60
  • کد محصول: 12042
  • برند: پریم
  • کشور سازنده : ایران
  • شماره پروانه بهداشتی: 56/14065
1769
امتیاز کاربران:
5
قیمت:
۱۰۲,۰۰۰ تومان

توضیحات

کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60

 
محافظ پر قدرت پوست در برابر اشعه های UVA، UVB، IR و مناسب پوست های چرب و آکنه دار
 

توضیحات کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره SPF60

کرم ضد آفتاب پریم محصولی ایده آل با ساختاری سبک و فاقد چربی بوده که ضمن کنترل ترشح سبوم ، به طوری موثری از پوست چرب در برابر آفتاب محافظت می کند. این محصول با داشتن فیلترهای موثر ضمن حداکثر حفاظت از پوست در برابر اشعه های UVA، UVB، IR دارای اثری طولانی با پوشش طبیعی بر روی پوست می باشد همچنین کمپلکس AC.net با ترکیب Dermapur HP به کار رفته در آن با خاصیت تنظیم ترشح چربی پوست و ضد باکتری از ایجاد و افزایش آکنه در پوست های چرب و آکنه دار جلوگیری می نماید.
 

موارد مصرف کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60

-  محافظ پر قدرت پوست در برابر اشعه های UVA، UVB، IR
-  ضد آکنه و با قابلیت کنترل ترشح سبوم
-  مناسب پوست های چرب و آکنه دار
-  مهار کننده ی باکتری های مولد آکنه
-  مات کننده و فاقد چربی
-  ارائه شده در 3 رنگ مختلف با قابلیت پوشانندگی لک و جای جوش
 
 

مشخصات کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60

- کرم
- تیوپی
- 40 میلی لیتر
- فاقد چربی
 
روش مصرف
20 دقیقه قبل از قرار گرفتن در معرض آفتاب، نواحی از پوست خود را که در تماس با نور آفتاب است، با مقدار کافی از کرم بپوشانید.هر 2 ساعت یک بار کرم را تجدید نمایید. همچنین در مواردی مانند تعریق شدید، شنا و یا در ساعاتی از روز که تابش نور شدیدتر است ضدآفتاب را تجدید نمایید.
 
شرایط نگهداری
در جای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

 

 
 

ترکیبات کرم ضد آفتاب پریم پوست چرب بژ تیره PRIME - SPF60

آب دیونیزه، اکتیل متوکسی سینامات، تیتانیوم دی اکساید، بوتیلن گلیکول، دایمتیکون، اکتوکریلن، متیل بنزیلیدن کامفور، بوتیل متوکسی دی بنزوئیل متان، امولسی فایر، کاپریلیل گلیکول، گلیسرین، کاربومر، NDGA، اولینولیک اسید، عصاره اسپیره کوهی، پلی آکریل آمید، ایزو پارافین، لورت 7، رنگ مجاز آرایشی و بهداشتی، نگهدارنده
 

تیتانیوم دی اکساید

به عنوان جذب کننده های UV یا فتوکاتالیست موثر می باشد. شفافیت و جذب UV کاربرد موثر آن را به عنوان یک جزء حفاظتی برای کرم های ضد آفتاب میسر می سازد.
 

گلیسیرین

گلیسرین به دلیل خاصیت جذب رطوبت بهترین عامل طبیعی مرطوب کننده پوست می باشد. زیرا گلیسیرین رطوبت موجود در هوا را جذب پوست کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کند. همچنین گلیسیرین به عنوان رنگ بر طبیعی نیز شناخته شده که باعث شفاف شدن پوست می شود.
 
عصاره اسپیره کوهی
 از گل این گیاه استفاده دارویی زیادی می شود از این گیاه در محصولات آرایشی و بهداشتی هم استفاده زیادی می شود. از گلاب این گیاه برای تقویت پوست و پاک کردن پوست استفاده می شود. این گیاه خاصیت التیام بخش نیز دارد.
 

مشخصات کلی

  • نوع محصول
  • نوع محصولکرم
  • نوع پوست
  • نوع پوستچرب
  • ویژگی محصول
  • ویژگی محصولرنگیفاقد چربی
  • SPF
  • SPFبالای 50