موسس و مسئول فنی دکتر بهرام دهخوارقانی شماره مجوز فروش اینترنتی9073/ص/1396

سرم وایت آبجکتیو بایودرما - Bioderma

  • سرم وایت آبجکتیو بایودرما - Bioderma
  • کد محصول: 10002
  • دسته بندی: ضد لک و روشن کننده
  • برند: بایودرما
  • کشور سازنده : فرانسه
  • وضعیت:
4767
امتیاز کاربران:
4.66666666666667
موجود نمی باشد

توضیحات

سرم وایت آبجکتیو بایودرما روشن كننده قوی شب ، درمان لک های قهوه‌ای پوست های حساس است. كرم شب وایت آبجکتیو  روشن كننده ، صاف و درخشان‌كننده چهره مي‌باشد. به حذف لكه هاي قهوه‌اي و پيشگيري‌ازظهورمجددآن كمك مي كند. این نوآوری بايودرما ، روی مكانيسم اصليی ايجاد لك عمل می كند. برجسته‌ترين اهداف اين محصول تضمين مطلوبترين حالت روشن كنندگی و پيشگير‌ی كنندگی است.

 
 

موارد مصرف سرم وایت آبجکتیو بایودرما

- روشن کننده و ضد لک قوی
- درمان کک و مک ، لک های ناشی از بارداری ، مصرف قرص های هورمونی
- درمان لک های حال از آفتاب ، افزایش سن و ...
- حذف لکه های هوه ای با لایه برداری ملایم
- افزایش تحمل پذیری پوست
- قابل استفاده فقط در شب
 
 

مشخصات

 - حجم 30 میلی لیتر
- بطری پمپی
- ساخت فرانسه
- فاقد هیدروکینون
 
 
روش مصرف
می توانید سرم ضد لک صورت را به صورت و گردن خود بماليد و سپس ازكرم شب خوداستفاده كنيد.
سرم روشن کننده بیودرما را مي توانيد مستقيماً روي‌لک ها‌ی خودبزنيد.
استفاده از ضد آفتاب فتودرم اسپات روی این محصولات توصیه می شود .
برای تسریع در نتیجه دلخواه ، حداقل تا 4 ماه ، استفاده همزمان از سرم و فلویید توصیه می شود
 
 
هشدار مصرف
ازتماس‌سرم باچشم بپرهيزيد. پس‌ازاستفاده‌ كمي احساس سوزش مخصوصاً درپوست هاي حساس طبيعي است. سرم ممكن است دچارتغيير رنگ شود، كه طبيعي‌است و مربوط به‌حضورعوامل متمركزبراي يكنواخت ساختن تركيبات مؤثر در آن مي‌باشد.
 
 
 
شرایط نگهداری 
در جای خشک و خنک و دور از نور آفتاب و کودکان قرار گیرد.
 
 

ترکیبات سرم وایت آبجکتیو بایودرما - Bioderma 

 
WATER (AQUA), ALCOHOL DENAT., GLYCOLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, BUTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, LYSINE AZELATE, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, HEXAPEPTIDE-2, RHAMNOSE, MANNITOL, XYLITOL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBATE 20, SODIUM METABISULFITE.
 
عصاره شیرین بیان
 بی خطرترین عامل روشن کننده رنگدانه که دارای کمترین ملانوم است عصاره شیرین بیان است که در ترکیبات زیبایی به عنوان شفاف کننده پوست به کار می رود و می تواند در ترکیبات کرمهای آرایشی صورت یا مرطوب کننده ها به کار رود. بعلاوه عصاره شیرین بیان از لحاظ تئوری به عنوان یک مشتق ضد التهاب موضعی مطرح است که در کاهش قرمزی پوست و تیرگی پس از التهاب کاربرد دارد. ماده فعال شناخته شده در شیرین بیان، فلاونوئید است که می‌ تواند با پراکنده کردن ملانین، موجب روشن شدن پوست شود
 
ويتامين C  
ويتامين C به تدريج رهاشده وباعث‌ كاهش تعدادرنگدانه‌هاي ملانين‌روي پوست مي‌شود. بنابراين باعث كاهش لك وجلوگيري ازايجاد لك مي‌گردد.